Algemene informatie

Van grote paarden tot mini pony's en ezels, van grote hoeven naar mini hoefjes of van normaal beslag naar speciaal beslag. Niks is mij te gek!
Nieuwe dingen ook geen probleem! Pipi Langkous zei altijd: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan! Ik ben dan ook bereid om te leren. Open staan is een eigenschap die een goede hoefsmid moet hebben om haar vak goed uit te kunnen oefenen.

 

 

Tijdens mijn opleiding heb ik mogen leren in verschillende takken van de paardensport.

Om te beginnen in de ijslandersport! Van normaal recreatief beslag naar het beste topsport beslag voor WK-paarden. Het leuke daaraan is ook dat ik dit zelf ook kan waarnemen door het soort beslag ook onder mijn eigen IJslander te beslaan. Zo weet je ook echt wat je aanbied aan de klant.

 

In mijn laatste jaar in de hoefsmidopleiding heb ik de mogelijkheid gekregen om stage te mogelijk lopen in de smederij op de Universiteit Utrecht, Departement paard.

Daar ligt mijn passie! Want zo kan ik mijn eerdere opleiding paraveterinair combineren met de hoefsmedenopleiding. Wat heb ik daar veel geleerd over hoeveel je kunt oplossen, maar vooral ook kunt voorkomen met hoefbeslag! Daarover meer op de pagina speciaal beslag.

 

Lid vereniging van hoefsmeden
Na het behalen van mijn diploma mocht en ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden.
Zij regelen regelmatig bijeenkomsten en bijscholingen voor up to date kennis!

Algemene voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden.

Op mijn diensten zijn daarom de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden van toepassing. Deze vind u samen met de privacyverklaring onderaan deze pagina.